2015. január 8., csütörtök

100.

Eljött hát ez az idő is.

2011 május 3-án volt az első bejegyzésem ebben a blogban, amit hosszú kérdezősködés után kezdtem írni.

A 2011 óta végig harcolt versenyeimről olvashattatok itt folyamatosan, ezentúl is ugyanez lesz a fő csapásvonal, de ha szeretnétek valamiről még olvasni, akkor egy kommentet bökjetek ide, hogy mi érdekelne.

Szeretném megköszönni az eddigi érdeklődést és bízom benne, hogy nem hagytok el ezután sem, nem csak a vakvilágba fogok irkálni. A mai napig 18561 látogatást regisztrált a számláló, és ez a mai a 100. bejegyzés.

Örömöket, élményeket sikerült eddig megosztanom, és boldoggá tesz, hogy ennyi örömöt és boldogságot adtatok a kommentekkel, biztatással, és amikor épp fel akartam adni, akkor rám szóltatok és nem engedtétek, hogy befejezzem.

Sokaknak kellene köszönetet mondanom, de mégsem emelek ki külön senkit, nehogy kimaradjon valaki. Edzésben, diagnosztikában, masszázsban, utazásban, szervizben is kaptam segítséget, illetve 2013-tól a Crescent kötelékébe sikerült bekerülnöm, így egy profi bringával és alkatrész ellátással, nyugodt szívvel indulhatok el mindig itthonról.
2014-es évet végig filmezhettem a GARMIN Virb Elite kamerájával, így hamarosan új szakasz kezdődik a blogom történetében, és a versenyeken készült videók is meg fognak itt jelenni.

Elsőnek, még a szöveget megelőzve az idei leghosszabb versenyről, azaz az egyetlen martonról összevágott filmet mutatnám be.
Jó szórakozást kívánok!

Várlak vissza. ;)