2012. február 12., vasárnap

2012: A Csapat

Hol is kezdjem...

Nagy fejtörést okozott Eszti bejelentése után, hogy hogyan tovább.
A 2012-es terv szerint egy nemzetközi porondon való bemutatkozásra készültünk a vegyes párosok mezőnyében. Ha már az első együttműködésünk sikeres volt, akkor miért is ne lenne ennek folytatása?
A probléma csak az volt, hogy a "közös jövőt" tervezgettük a Trans Hungária Maraton-t követően egészen december végéig, amikor is Eszti nem tudta garantálni a teljes szezonban való követésemet, kísérésemet.
Teljesen el voltam keseredve, 4 hónap elment a várakozással.

Szponzorokat kell keresni egy ilyen hosszú, sok utazást tartalmazó évre.

Igen, a pontos válaszig csak ez az egyetlen probléma állt fent. Na, most már egyel több dologgal kellett foglalkozni. Párt kell találni! Olyat, akinek van biciklis múltja, aki erős, akivel ki lehet húzni akár több szezont is, aki hozza azt a teljesítményt és eredményt, ami az én fejemben megszületett.

Svédországban is elkezdtem kutatni, de amint meghallották azt a mondatot, hogy "24 órás monti versenyekre lenne szükségem egy csapattársra...." , rögtön jött a hangos kijelentés. NEM! Még azt sem várták végig, hogy mi is a terv. A svédek közül egy valaki volt összesen, aki már volt ilyen versenyen, ő viszont solo-zik. Semmi gond. Kicsiny hazámból kell találni valakit, aki a fenti kritériumoknak megfelel.
Még a CSC teszt előtti és utáni éjszakán szállást adó lánynak is elmondtam a terveket.... Neki ennyi elég is volt.
A csapat 3. tagjával, Bognár Tomival, aki nem mellesleg a velo.hu ismert munkatársa, elkezdtünk utána nézni a lánynak. montis múltja ugyan igen kevés, de mégis, az eddigi eredményei alapján bizalmat szavaztunk neki.

Isten hozott a csapatban, Benácsi Szandra.
Szandrusz - a pózolós

Szandrusz - aki futkos
Igen, a név maratonokról, triatlon, duatlon és országúti versenyekről lehet ismert. Dupla ironman váltóban, a kerékpáros 360 km mellett még egy félmaratonnal is büszkélkedhet. Vagy említhetném a Velence 10x versenyen elért női rekordot a 280 km-es távon. Jövőre Vätternrundan?
Pokoli Szandrusz- a Hegyek poklán 

















Tehát a csapat összeállt!

Benácsi Szandra és jómagam a versenyzők szerepét fogjuk játszani,

Szandrusz az ország csúcsán (futva)
Én, ismét elöl

Bognár Tomi pedig oroszlánrészt vállalt: szerelő, masszőr, fotós, szakács, táborvezető, karmester, hullaszállító...

Tomi, a cserecsatár
... Ő is szerényen tolja, ha kell





Ismét egyetlen dolog áll a boldogságunk útjába... A Pénz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése