2014. szeptember 4., csütörtök

Irány Hafjell, irány a VB

Egy kicsit felborítom a történések sorrendjét, és először is szeretném tudatni hogy jól vagyok, sőt egyre jobban és szépen alakulnak az eredmények is. Nemsokára bepótolom az elmaradt bejegyzéseket, de addig is egy pár érdekes, esemény közeli információval fogok jelentkezni...
A legfontosabb kellékek

Történt ugyanis, hogy a nagy munka közepette teljesen elfelejtettem, hogy végre lesz egy szabad hétvégém... Aztán a velo.hu kiírását látva eszembe jutott kedden, hogy hiszen most van a Cross Country VB, ráadásul itt a szomszédban.

Szerdán elkezdtem álmodozni, hogy el kéne menni megnézni a "nagyokat", hogy is csinálják. Hátha sikerül egy kis ihletet meríteni a szezon hátralévő pár versenyéhez. Ma, azaz csütörtökön a kósza gondolat megelevenedni látszott, és egy élő álommá vált, mikor kiderült, hogy péntek reggel 5-kor indulunk Hafjell irányába. Szóba jött korábban vonat, meg taxi, sőt még a Corvette is, de ez lesz a legegyszerűbb megoldás.

Szóval reggel 5-kor indulás a nyugati szomszédokhoz, hogy élőben láthassam, amit eddig csak a Red Bull TV-n keresztül láttam. Részletekkel igyekszem jelentkezni a helyszínről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése