2012. szeptember 19., szerda

Tour of the Himalayas - Sportnap



Ma volt kötött programunk. Az iskolát - amit támogat a verseny – látogattuk meg, ahova fél 11-kor indultunk el. Reggeli után kis szabad foglalkozás, majd indulás Jeep-ekkel a völgybe. Az út már lefelé is 25 percig tartott. Sportnap volt a suliban, mire odaértünk, már mentek a versenyek. 


Külön sátrat kaptak a versenyzők, székekkel, de akartunk menni a pálya szélére drukkolni, így a sátrat otthagytuk és sültünk a napon. Sikerült is jól leégnem. :) Futás 50 és 100 méteres távon, váltófutás, távolugrás volt a program ebéd előtt. Mikor befejeződtek ezek a számok, elkezdtünk focizni a gyerekekkel… Mármint labdákkal, de a gyerekekhez álltunk be labdázni. Utána egy kiadós ebéd, majd csapat sorsolás következett. 

Focizás előtt még páran beálltunk távol ugrani, ami jól sikerült, nagyot ugrottam és túl nagy volt a lendületem, ezért a velem szemben álló fotós srácot úgy lefejeltem, hogy hanyatt is esett. Ráadásul őt küldtem ki a szobából egy kis félreértés miatt… :) Gondolom most haragszik rám.

Verával együtt a zöldek, azaz a Farkasok csapatába kerültünk… Kötélhúzás következett, ahol először csak a gyerekek mérték össze tudásukat, mi meg csak drukkoltunk. Semmi gond, utána már mi is összemértük erőnket. Versenyzők, a versenyzők ellen. Nagyon jót játszottunk, 2. helyen végeztünk, a Viktorék csapata vert meg minket. 1 veszteség jött be, mivel bekiabálta valaki, hogy STOP!

Eredményhirdetés után felültünk az autóra és elindultunk vissza a hegyre a szállásra. Megálltunk előtte még vásárolni a Cityben, aztán egy kemény fél óra terepezés a Jeep-el felfelé.
Át kellett költöznöm a dánok szobájába, de nem gond, félig most már skandináv vagyok. :)

Összességében egy nagyon jó nap volt ez is, a biciklik holnap hajnalban fognak ideérni, 8 órakor indultak el Islamabadból. Megkaptuk a hivatalos rajtlistát is, ami egy picit elkeserítette az egész csapatot… Az ellenfelek bivaly erősek, de ez majd kiderül a hegyen péntektől. 

Este hatalmas tábortűz körül gyűltek össze a versenyzők és némi alkohol, vagy épp alkoholmentes ital fogyasztása mellett élvezték az utolsó szabadnapot.

Innentől már csak 1 edzőnap, majd a verseny 3 szakasza következik…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése